torsdag 4. juni 2015

Åpningsshow til høsten

Åpningsshow i Odda Folkebad høsten 2015 
Vi som jobber med Folkebadet vil lage et åpningsshow til høsten. For å få til det må vi først stenge. Det gjør vi ikke frivillig. Men når inneklimaet kan forbedres og gjøre det mulig å trives i lokalene hele døgnet er vi ikke vonde å be.Det settes inn nytt ventilasjonsanlegg i august. Før det skal vannet bort, bassenget tørkes og flisene fuges. Anlegget skal trimmes, justeres og vedlikeholdes etter alle kunstens regler. Det er takket være godt vedlikehold at vi i Odda fortsatt har et svømmeanlegg som Folkebadet.

Åpninger må skje med brask og bram. Derfor har alle på Kultur- og idrett samarbeidet om å få dette til. Vi skal ikke røpe alt, men såpass kan vi si: Dette blir ikke noe vanlig badeball!

Mens vi planlegger og organiserer oss er alle våre brukere hjertelig velkomne til å bruke Folkebadet. Det kan dere gjøre helt frem til 27 juni. Deretter holder vi åpent i Tyssedal friluftsbad gjennom hele sommeren.

Dersom dere lurer fælt på hva vi planlegger vil vi by på elimineringsmetoden: Her kan der få en smakebit på noe dere ikke får oppleve til høsten:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du kommenterer. Del gjerne våre blogginnlegg på Facebook, Twitter eller Google+.