torsdag 25. juni 2015

Sommerplaner

Lage fikk oppleve Friluftsbadet på sitt beste under oppstartsmøte med Leve Tyssedal og kommunen. 
Nå i sommer skjer det store ting ved Folkebadet. I lang tid har vi slitt med et ventilasjonsanlegg som synger  på siste verset. Derfor stenger Folkebadet dørene lørdag 27. juni. Onsdag 1. juli åpner vi sesongen i Friluftsbadet og vår nye Kultur- og irdrettssjef - Lage Thune Myrberget - har blogget om noen nyheter på sin blogg
Samme uka som vi åpner i Tyssedal «drar vi ut proppen» i Odda sentrum. Vi tømmer bassenget og skifter ut ventilasjonsanlegget.

Det er 360 000 liter vann som skal ut. Det må skje seint og kontrollert. Tapper vi vannet for fort ut, kan veggene i bassenget rett og slett klappe sammen. Jan og vi andre vil passe på at ikke det skjer. 

Når alt vannet har rent ut, må bassenget tørkes og ødelagte fuger må repareres. Det ble en del skader på huset når ventilasjonen stoppet i høst/vinter så det er  nødvendig med  diverse reparasjoner på bygget! Med en luftfuktighet som var over 90% til tider så sier det seg selv.

Det er vanlig å tømme bassenget og reparere fuger hver 2. år. I år skal vi bytte ventilasjon, og da kan det ikke være vann i bassenget når arbeidet pågår.

Det blir en stor jobb å bytte ventilasjonen. Det gamle anlegget skal ut, vegger må flyttes/rives  og ting må tilpasses. Det er mange firma som skal inn å gjøre diverse jobber, så logistikken kontrolleres av Bjørn Håland v/bygg og eiendom i kommunen.

Vi åpner Folkebadet med et stort BADEBALL i slutten av september, men ting kan skje! Derfor skal vi oppdatere dere gjennom denne bloggen. Folk skal få se at ting skjer :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du kommenterer. Del gjerne våre blogginnlegg på Facebook, Twitter eller Google+.