onsdag 1. juli 2015

Åpningstider i friluftsbadet 2015

Åpningstider og informasjon om Tyssedal Friluftsbad sesongen 2015.
Sommeren er kommet og mens folkebadet tømmes for vann, fyller vi opp med publikum og badegjester i Tyssedal friluftsbad.

Etter vårt første innlegg her på bloggen har vi fått mange henvendelse til tjenestetorget om åpningstidene. Og de er jo ingen hemmelighet! Så:
Åpningstidene er følgende:
  • Mandag 1400:-20:00
  • Tirsdag: 14:00 - 20:00
  • Onsdag: 14:00 - 20:00
  • Torsdag: 14:00 - 20:00
  • Fredag: 14:00 - 20:00
  • Lørdag: 14:00 - 20:00
  • Søndag: 14:00 - 20:00
Sesongen varer fra onsdag 1. juli og hver eneste dag frem til lørdag 29. august. Vi har rett og slett helgeåpent - noe Trolltungaturistene vil sette pris på.

Priser:
Barn (3-16år) 35,-
Voksen (17-uendelig): 65,-
Honnør: 55,-

Klippekort 10 klipp:
Barn: 300,-
Voksne: 550,-
Honnør: 450,-.

Familieprisen:
To voksne med inntil fire barn: 150,-

Betaling kan skje med kort (Visa), samt kontanter. Vi tar imot norske kontanter.

Aldersgrenser og sikkerhet: 
Alle barn er velkomne, men de som er under 10 år må være i følge med en svømmedyktig voksen.

Hva er svømmedyktighet? Dere kan lese om det på Svømmeforbundets nettside her.

1. juli ble badet åpnet og det ble raskt fylt av glade barn og unge.
Temperatur: 
For dere som ikke har vært der før så kan vi opplyse om at temperaturen varierer. Det er sola som varmer opp vannet - så dette bassenget er for tøffinger!

Værmeldinger for badet kan du finne på denne linken  hos Yr.

Kart:
Folk i Tyssedal, Odda og Skaret vet godt hvor de finner oss. Dere som er i tvil kan klikke på denne linken til kart fra Google. Der kan du finne fineste vei til Friluftsbadet.Parkering:
For deg som kommer med bil så er det gode parkeringsmuligheter i nærheten. Det er merket med parkering for badedammen på eget parkeringsområde. Dette er vel om merke privat, men Leve Tyssedal har klipt og stelt i stand området for årets bilbadegjester.

Men enkelte dager kan det bli trangt. Årsaken til dette er Trolltunga. Fint vær  betyr mange turister og bilene fyller opp plassen ved Tyssohallen. Deretter finner de kanskje plass på badedammens plasser.

Disse bilene kommer ofte tidlig på morgenen og turen dere avsluttes ca 18:00. Når disse ser Friluftsbadet er det mange som velger å stoppe opp for et forfriskende bad. Du vil derfor merke at vi har et internasjonalt publikum på ettermiddag og kveld.

Vakter: 
Alle vaktene er godkjente livreddere og jobber til daglig i Odda folkebad. I tillegg til disse har vi støtte fra ungdommer i Tyssedal og Odda. Disse tar seg av kiosksalg, renhold og orden i bassenget.

Kiosken:
I kiosken kan gjestene våre kjøpe de viktigste: IS, brus, vann og noe å kose seg med. Vi vil ikke avsløre alt. Ha med dere litt ekstra penger så skal vi nok klare å gjøre dagen hyggelig med vårt utvalg.

Badetøy og håndklær?
Hva om vi passerer Friluftsbadet og får lyst til å hoppe uti...men så er badebukser og håndklær hjemme? Da kan dere faktisk leie dette av oss. Gi ikke opp ideen på å et forfriskende bade - vi hjelper deg!

Er det noe du trenger hjelp til er det bare å ta kontakt med oss. Vi gleder oss til å møte deg på Friluftsbadet i Tyssedal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du kommenterer. Del gjerne våre blogginnlegg på Facebook, Twitter eller Google+.