onsdag 21. oktober 2015

Takk Arne!

Arne Borgstrøm blir hedret for sine idrettsprestasjoner nasjonalt og internasjonalt i Odda Folkebad. 
Da har festrusen lagt seg og vi har kommet igang med daglig drift på Folkebadet. Badeballet ble storslagent og en herlig markering for oss som har jobbet med forberedelser til dette siden september.

Det var superstas med lang kø foran døra når klokka nærmet seg 12:00. Da vi endelig var klar for åpning var det Tuva som klipte snora. Alle koste seg i bassenget.

Idrettsmuseet - her ved Johan Torekoven - har lagd en flott utstilling i Folkebadet om Arne Borgstrøms karriere. Reidar Nesheim er en viktig brikke i denne perioden. Han var Arne sin trener :-) 
Mye nytt
De ansatte fikk vist frem de nye arbeidstrøyene med navn og kommunevåpen. vi fant ut på badet at det kjekkeste med jobben er samtaler med brukerne. Derfor fikk vi trykt "SPØR OSS" på ryggen!

I forbindelse med et slikt stort arrangement er det mange som skal takkes. Så her kommer lista vår:
  • Stor takk til Idrettsmuseet som ga oss den fantastiske gaven med bilde av Arne Borgstrøm.
  • Stor takk til Kommunen for det nye ventilasjonsanlegget. Det vil bedre inneklima betraktelig.
  • Stor takk til Bjørn Haaland som har ledet byggeprosessen perfekt. Vi klokket inn med varmt basseng til Frode Grytten og deretter klargjøring til Badeball og driftstart 19 oktober.
  • Stor takk til Vidar Solvi som representerte Badstugjengen.
  • Stor takk til Sven Olaf Brekke og Synne Eithreim som hedret Arne Borgstrøm som æreselev ved ungdomsskolen.
  • Stor takk til Reidar Nesheim. Fantastiske historier, glimrende arbeid og raus deling! Takk - du inspirer Folkebadet til videre utvikling.
  • Stor takk til alle dere som kom på åpningsdagen og kastet dere i vannet, satte på tribunen, så på leken, klappet for taler og stekte vafler i gangen.
  • Stor takk til Hardanger Folkeblad som dekket Badeballet med hele Baksiden av bladet. Stor stas at det gjøres ære på Arne Borgstrøm.
Aller størst takk til Arne Borgstrøm og hele hans familie som kom og var sammen med oss denne flotte dagen i Odda folkebad. Velkommen tilbake Arne - gjerne med bade- bukse og hette :-).

Her er en film fra begivenheten:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du kommenterer. Del gjerne våre blogginnlegg på Facebook, Twitter eller Google+.