torsdag 31. desember 2015

Takk for 2015 - velkommen 2016

Godt nyttår fra alle på Odda folkebad. 
2015 er over og det ble et år utenom det vanlige for Odda folkebad. Vi vil ta et tilbakeblikk på hva som har skjedd hos oss.

Vi fikk endelig et nytt ventilasjonsanlegg. Et viktig grep for å bedre innemiljøet for alle som er i Folkebadet - både gjester og ansatte. Her kan dere se en fim fra prosessen.

Vi begynte med kulturproduksjoner i forbindelse med ulike hendelser. Det første ble åpningsballet av Tyssedal friluftsbad.

Topp stemning i Tyssedal friluftsbad ved åpningen av sesongen 2015.
Senere avsluttet vi sesongen med stort grillparty og politiske basketak på vannbommen :-)

I den anledning kjøpte vi inn vår egen badeball. Den skapte stor oppmerksomhet og ble en populær ekstra dimensjon til besøk hos oss.

Dette hadde Frode Grytten glede av da han hadde sin forestilling hos oss under Litteratursymposiet.

Spennende badeball som alle kan prøve ved spesielle anledninger på badet. 
Åpningsfest
Åpningsfesten ved Folkebadet den 17. oktober ble en suksess. Foruten det nye ventilasjonsanlegget hadde vi et godt samarbeid med Idrettsmuseet. De viste frem den imponerende svømmehistorien vi har i Odda.

Dette resulterte i at Arne Borgstrøm kom på besøk og ble hedret på beste måte. Bilde av han henger nå på hedersplass inne i svømmehallen. Se også filmen fra dette arragementet her.

Antrekk
Også ble det nye antrekk til oss. Alle som jobber på folkebadet fikk luftige gensere med friske farger, egne navn, kommunevåpen og en klar oppfordring på ryggen: Spør oss!

Nye drakter med navn og friske farger. 
LED-lamper
Så kjøpte vi inn flotte led-lamper og dekorerte belysningen av folkebadet gjennom hele desember med kreativ fargerikdom. I hele romjula har vi belyst bassenget. Dette blir standardbelysning for juletradisjonen i Odda: Julegatene i sentrum og belysningen i folkebadet.

Kulturnissen
Kulturnissen ble årets julekalender. Han ble skapt på kontoret med elektriker tape og nisselue. Det var mange lesere på Facebook som fikk være med på hans møter med ulike jobber og arbeidssteder på kultur i førjulstiden.

Utstilling
Nå har vi også ryddet opp på veggene. Dere vil oppdage nye kunstverk. I tillegg har vi fått på plass en kreativ dyrejakt i et av bildene som egner seg godt for både yngre og eldre gjester.

Vanngym
Utover på nyåret vil dere oppdage at vi har flere nyheter på gang. Det viktigste er vanngymmen som endelig er tilbake i Odda.

Spør oss
Odda folkebad er i utvikling. Vi vil være der for brukerne. Skape et levende sted med både forutsigbarhet og overraskelser. Vi vil ha det gøy på jobb sammen med dere. Så vi gleder oss til å møte dere i folkebadet. Allerede lørdag 2. januar kl 08:00 åpner vi dørene.

Er det noe du savner, ønsker, tenker på, vil prøve? Spør oss. Vi er her for dere.

Da gjenstår bare å ønske dere et riktig godt nyttår og velkommen til våte opplevelser i Odda folkebad!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du kommenterer. Del gjerne våre blogginnlegg på Facebook, Twitter eller Google+.