fredag 1. april 2016

Odda nudistlag med nakensvøm

Endelig blir det nakensvømming i Odda folkebad. 
I Odda folkebad føler alle seg hjemme. Vi tar hensyn og skaper tilpasset badetid for både eldre, ungdom, damer og herrer. Nå åpner vi også for nudister.

Fredag 8. april kl 21:00 -22:30 blir det for første gang mulig å være med når Odda Nudistlag inviterer til nakensvømming. Svømmingen vil foregå uten lys i badeanlegget. "Vi ønsker ingen sniktittere på utsiden"; forteller initativtager Pelle Laarkort.

Det er første gang at det arrangeres nakensvømming i Odda folkebad og det er derfor viktig at det blir suksess første gang. Ingen tilfeldigheter er overlatt til seg selv.

"Dette er et viktig skritt å ta for oss nudister i Odda", forteller Pelle Laarkort. Som formann i nudistlaget og initiativtager til dette nye tilbudet vil han at de rette personenen møtes og blir bedre kjent med folkebadet.

Det blir anledning for både damer og herrer - gutter og jenter, men aldersgrensen blir 18 år. "Vi kan ikke risikere at yngre badere misforstår dette tilbudet og fjaser til kvelden med latter og knis", avslutter Laarkort.

For å sikre en suksess har Odda nudistlag gjort klart et søknadsskjema for dette unike arrangementet. Ved å fylle ut søknadskjema vårt kan vi sikre oss at alle som kommer er virkelig interessert i å være nakne mens de svømmer sammen"; forklarer Laarkort.

Det er kun plass til 30 personer og du må bekrefte at du er over 18 år. Skjema finner du her. Velkommen til nakensvømming med Odda nudistlag - i Odda folkebad - fredag 8. april.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du kommenterer. Del gjerne våre blogginnlegg på Facebook, Twitter eller Google+.