onsdag 8. juni 2016

Åpningstider sommeren 2016

Riktig god sommer. Vi sees til åpningsdagene i august med badeshow og aktiviteter for alle aldre. 
Vi nærmer oss sommerferie. Vi merker det i badet på synkende besøkstall. Det er helt som normalt. Slik har det vært i alle år. Fint vær - folk er ute og koser seg.

Folkebadet følger skoleruta og stenger derfor for sesongen lørdag 18. juni. vi håper mange tar turen ned til oss i perioden som gjenstår. da blir det stengt for vedlikehold, rengjøring og ferieavvikling frem til mandag 15. august. Da kan dere komme og ta oss i bruk :-)

Lørdag 20. august blir det stor familieag med aktiviteter og ståhei. Vi gleder oss til å invitere dere inn i et nyvasket, oppusset folkebad som skinner i solen!

I mellomtiden setter vi fokus på Tyssedal Friluftsbad. Her blir det gode muligheter for å nyte friluft og bad - om hverandre. Vel og merke er det væravhengig. Dere kan lese mer om dette i et eget blogginnlegg, men dere kan fort merke dere denne Facebookadressen. Her vil dere finne oppdatert informasjon om status for åpningstidene i Tyssedal gjennom hele sesongen.

Vi på folkebadet oppfordrer alle til å ta turen innom oss de siste åpningsdagene og få svømt fra dere. Så ses vi til åpning 15. august og familiedag i folkebadet lørdag 20. august.

Oppsummert: 
18. juni: Siste badedag i Odda folkebad.
15. august: Første åpningsdag i Odda folkebad.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du kommenterer. Del gjerne våre blogginnlegg på Facebook, Twitter eller Google+.